LG zve novináře 7. srpna do New Yorku. Představí Optimus G2!

lg_optimus_g2_ico

Redaktorům ze serveru Android Central dorazila v neděli pozvánka od LG. Jihokorejský výrobce v ní zve na akci, kterou pořádá 7. srpna v New Yorku. Z nápisu Great 2 Have You se dá usuzovat, že půjde o představení nové vlajkové lodi – Optimusu G2. Vzhledem k tomu, že již dříve LG publikovalo informace, podle kterých bude srdcem „gé dvojky“ procesor Qualcomm Snapdragon 800, je pro fanoušky této značky uvedení na trh spojeno s velkým očekáváním.

Pokračující partnerství s Qualcommem není neočekávané – původní Optimus G byl jedním z prvních telefonů se Snapdragonem S4 Pro. Snapdragon 800 slibuje o 75 procent vyšší výkon díky CPU Krait 400 a grafice Adreno 330, která má dvojnásobný výkon ve srovnání s Adrenem 320.

Síla nejnovějšího čtyřjádrového procesoru bude postačovat na záznam a přehrávání videa v rozlišení Ultra HD (to má čtyřikrát více bodů než 1080p), výstup na externí obrazovku v rozlišení až 2560 x 2048 bodů a HD 1080p přes bezdrátový Miracast. Je takřka jisté, že LG bude Optimus G2 prezentovat nejen jako telefon, ale také jako ideální zařízení pro domácí zábavu.

Jako „námls“ se můžete podívat na čerstvou oficiální upoutávku „To me, you are perfect. From G…“.

To me, you are perfect. From G…

To me, you are perfect. From G...

Zdroje: Android Central, Android Central.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)