Připravuje korejská společnost LG G6 Compact?

Smartphone LG G6

Korejská společnost si nechala zaregistrovat nové telefony, které budou mít velmi blízko k nadcházející vlajkové lodi. Tím prvním je LG G6 Lite, což není zase tak překvapivé, LG G6 Compact už je ale mnohem zajímavější.

LG G6 Compact: Konečně vlajkový model malých rozměrů?

Lite verzi telefonu už jsme v podaní LG viděli, ale Compact verze jsme v posledních letech mohli vidět spíše u Sony. Kde už ale zase chyběl u posledních modelů stejný výkon jako vlajkové modely. U LG ale nová Compact verze přichází v úvahu, obzvlášť kvůli tomu, že displej LG G6 bude mít 5,7 palce, což už je pořádný kus telefonu. Snad se tedy LG vydá cestou, kdy LG G6 Compact bude mít velmi podobné hardware jako jeho větší brácha.

LG G6 Compact

Kromě Lite a Compact, si LG také registrovalo několik dalších značek jako G6 Hybrid, G6 Fit, G6 Sense, G6 Young, G6 Forte, G6 Prix. To bude velmi pravděpodobně příslušenství, nebo nové funkce, které přijdou s novým telefonem. G6 Fit by teoreticky mohl být nový fitness náramek.

Jak na tom LG bude, se dozvíme již na konci měsíce. Na veletrhu MWC v Barceloně představí nový vlajkový model pro tento rok.

Uvítali byste novou Compact verzi LG G6?

Zdroj: phandroid.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)