TOPlist

LG G4 dostává Android 6.0 Marshmallow napříč Evropou

LG G4 marshmallow titul

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že evropská verze aktuální vlajkové lodi jihokorejského LG – telefon LG G4 – již velmi brzy obdrží nejnovější Android 6.0 Marshmallow. LG si tehdy stanovilo lhůtu do konce nadcházejícího týdne a update měl být dostupný pro uživatele z Polska. Společnost nyní dokazuje, že své sliby umí plnit, a co víc, aktualizace se nedočkali jen polští uživatelé, ale také majitelé tohoto telefonu napříč celou Evropou.

content_02

Aktualizace se vztahuje na model LG G4 H815 prodávaný v Portugalsku, Polsku, Rumunsku, Německu, Španělsku, Turecku, Velké Británii, Chorvatsku, Švýcarsku a Maďarsku. Jak můžete vidět, Česká republika ve výčtu zemí s dostupnou aktualizací zatím chybí, to se však může velmi rychle změnit. Aktualizační balíček má velikost 1,55 GB a stáhnout lze prostřednictvím softwaru LG Bridge, kde si můžete dostupnost aktualizací průběžně hlídat.

Vedle novinek, které s sebou přináší samotný Android 6.0, se majitelé LG G4 mohou těšit například na vylepšené nastavení odemykání vyklepáním kódu Knock Code. Drobných změn se pak dočkalo i prostředí LG UX. Kompletní seznam změn si můžete přečíst na webu společnosti LG. Překlad této stránky do češtiny dává tušit, že aktualizace je skutečně za rohem i pro u nás zakoupené telefony.

Hlásí vám už i vaše LG G4 dostupnou aktualizaci na Android 6.0? Podělte se s námi v komentářích!

 

Zdroj: GSMArena.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (33)