LG G3 bude mít vyměnitelný zadní kryt a baterii

lg_g3_ico

Oficiální představení připravovaného mobilního telefonu LG G3 se blíží přímo mílovými kroky. Nyní se na veřejnost dostaly další informace, které poodhalují několik zajímavých novinek. Zajímá vás, o co se jedná?

LG G3 - tiskový render

První novinka se týká zadního krytu, který by měl být nově odnímatelný. Pod ním se bude ukrývat vyměnitelná baterie s kapacitou 3000 mAh a slot pro microSD kartu. Podle nových fotek to však také vypadá, že telefon nebude odolný proti vodě.

LG-G3-micro-SD-1

Mobilní telefon LG G3 by měl disponovat 5,5palcovým displejem s rozlišením 1440 x 2560 pixelů, čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 801, taktovaným na frekvenci 2,26 GHz, 3GB paměťí RAM či vnitřním úložištěm s kapacitou 16/32 GB a možností rozšíření o microSD kartu.

Tento telefon bude oficiálně představen již za několik dní, přesněji 27. května.

Uvítali byste možnost vyměnitelné baterie u LG G3?

Pokud vás zajímají technologické novinky, tak se nezapomeňte zaregistrovat na akci Android RoadShow 2014! Ostrava startuje již 31.5.2014!

Zdroj: Phone Arena.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (36)