TOPlist

LG G3 na oficiálním videu – kovová konstrukce a mnoho dalšího

lg_g3_ico

Mobilní telefon LG G3 je dlouho očekávanou novinkou. Jeho specifikace jsou známy již delší dobu, postupně také unikaly informace o možné podobě. Nyní se zdá, že podobu potvrdila i samotná společnost LG, která do světa vypustila video s ochutnávkou nového LG G3. Pojďme se na něj podívat.

LG G3 - tiskový render

LG ve svém novém videu potvrdilo, že G3 bude mít 13Mpx opticky stabilizovaný fotoaparát, jasně patrné je také umístění ovládacích tlačítek na zadní straně. LG ve videu též upozorňuje na materiál, ze kterého je telefon vyroben. Tato ukázka tak může být potvrzením, že telefon bude vyroben z prémiového kovu. Více se ale dozvíme 27. května, kdy proběhne oficiální představení tohoto telefonu.

Připravovaný LG G3 by měl nabídnout displej s QHD rozlišením (2 560 x 1 440 pixelů), 2 až 3 GB paměti RAM, čtyřjádrový procesor Snapdragon 805 či 13Mpx fotoaparát s optickou stabilizací. Podle všeho se bude jednat o jeden z nejvybavenějších telefonů na dnešním trhu. Na více informací si ale budeme muset počkat až do oficiálního představení.

Video:

http://youtu.be/83Xm26Zvo18

Líbil by se vám LG G3 v kovovém kabátě?

Zdroj: YouTube.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (22)