LG G3 a nový design zadní strany – podívejte se, jak bude vypadat

lg_g3_ico

Čím blíže je oficiální představení mobilního telefonu LG G3, tím více se o něm na internetu objevuje různých informací. Není to tak dávno, co jsme vás informovali například o vzhledu uživatelského prostředí. Nyní byla zveřejněna fotografie, která ukazuje vzhled zadní strany a naznačuje určité specifikace.

LG G3

Zadní strana opět disponuje tlačítkem, na které jsme zvyklí ze staršího modelu LG G2. To ale prodělalo opravdu velikou obměnu a podobu bychom hledali jen velmi složitě. Nad tímto tlačítkem se nachází fotoaparát a vpravo od něj LED blesk. Na levé straně od fotoaparátu se nachází nový senzor, jehož funkce doposud známa není.

Kromě toho se vedle telefonu nachází několik poznámek, které naznačují možné specifikace. Z nich je patrné, že se LG rozhoduje mezi 2GB a 3GB pamětí RAM. Kromě toho se v telefonu bude nacházet fotoaparát s OIS+ a nabízen bude ve dvou paměťových variantách – 16GB a 32GB.

Líbí se vám zadní strana LG G3?

Zdroj: Android Central.

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (20)