Update pro LG G2 na Android 5.0 Lollipop konečně dorazil do Evropy

LG G2 lollipop titul

Ani několik měsíců po představení finálního Androidu 5.0 Lollipop, který již za tu dobu stačil povýšit na verzi 5.1, nepřestávají majitelé některých smartphonů čekat na vytoužený update. Mezi ty patří například majitelé, již starší, nicméně povedené a velmi oblíbené, vlajkové lodi LG G2. Zatímco korejská varianta tohoto smartphonu již Lollipop obdržela téměř před 3 měsíci, evropští zákazníci ji mohli pouze bezúspěšně vyhlížet. Ledy se však konečně pohnuly a první kusy mezinárodní varianty D802 prodávané v Evropě již dostávají tento výrazný update. Zatím se však jedná pouze o telefony z distribuce operátora Vodafone, prodané v Itálii a Španělsku. Krom toho firmware V30D obsahující Android 5.0 Lollipop dostala zatím pouze 16GB varianta LG G2.

LG G2 lollipop

I přes to všechno je příchod Lollipopu na evropské LG G2 D802 dobrou zprávou a dává nám tušit, že se i čeští majitelé tohoto telefonu pravděpodobně dočkají Lollipopu nejpozději v horizontu pár týdnů.

Jste majiteli LG G2? Jak moc je pro vás update na Lollipop důležitý?

zdroj: GSMarena.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (44)