TOPlist

Levnější verze telefonu Samsung Galaxy Note 3 přijde možná později

Samsung-Galaxy-Note-3-front-back.jpg-640×488

Před samotným vydáním tabletotelefonu Samsung Galaxy Note 3 se na internetu dlouhou dobu spekulovalo, že by se měl tento obr objevit ve více variantách a neměla by chybět levnější verze, která by byla dostupnější pro větší část uživatelů. Samsung ovšem představil pouze LTE verzi se Snapdragonem a verzi s Exynosem Octa. O dalších verzích zatím oficiálně nevíme, ale proslýchá se, že na nich Samsung usilovně pracuje a na trh by se mohly dostat ke konci roku. Vypadá to, že korejský výrobce nechtěl konkurovat sám sobě a je přesvědčen, že kdyby byla hned zpočátku uvedena i levnější varianta, mohlo by to snížit prodeje „TOP modelu“.

Samsung-Galaxy-Note-3-front-back.jpg-640x488

Podle webu TalkAndroid by měl levnější Note dostat LCD obrazovku místo SuperAMOLEDu, pouze 8MPx fotoaparát a změn se možná dočká také samotná konstrukce. To by mohlo znamenat snížení nákladů až o 30 %, tedy i nižší cenu samotného přístroje. Samsung tyto zprávy oficiálně nepotvrdil, takže zatím nevíme, zda se tato verze objeví a jestli se dostane také na evropský trh.

Uvítali byste levnější verzi Galaxy Notu 3?

zdroj: talkandroid.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)