Levná chytrá váha Xiaomi se rozšiřuje. Koupíte ji pod tisíc korun

chytra vaha xiaomi

Chytrá váha Xiaomi se rozšiřuje na další trhy. Dokáže sledovat různé aspekty lidského těla a vše následně odeslat do aplikace Mi Fit. Hlavním plusem je ale cena, kdy stojí 45 dolarů, v přepočtu tedy cca 1 000 Kč.

Chytrá váha Xiaomi toho umí hodně, přitom nestojí moc

Xiaomi Mi Body Composition Scale vypadá na první pohled jako klasická váha. Povrch je ale vyroben z tvrzeného plastu s protiskluzovou úpravou. Má velký LED displej, který se rozsvítí, když se na váhu postavíte. Automaticky se navíc upravuje jas podle okolního světla.

chytra vaha xiaomi mi scale

Pokud si váhu propojíte s aplikací Mi Fit přes Bluetooth, tak vám váha bude ukazovat nejen vaši váhu. Dále zobrazí informace jako je index tělesné hmotnosti (BMI), tělesný tuk, svalová hmota, procenta vody v těle, podíl kostní hmoty, viscerální tuk, bazální metabolismus, hodnocení těla apod. Zkrátka opravdu hodně informací vám dokáže váha „vytáhnout“ o vašem těle.

xiaomi mi scale

Vytvořit jde až 16 profilů pro více osob. Váhá se nějak nenabíjí, používá čtyři AAA baterie, které by při standardním použití měly vydržet až 8 měsíců. Rozšíření se týká zahraničních trhů. U nás už ji můžete koupit přes různé překupníky, ale také třeba z ověřených obchodů. Musíte samozřejmě počítat s vyšší cenou. Přímo z čínských eshopů, jde poslat do Česka, cena se pohybuje kolem částky 45 dolarů.

Vystačíte si s klasickou, nebo máte chytrou váhu?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)