TOPlist

Letošní konference Google I/O proběhne 25. a 26. června

google_io_ico

Konečně jsme se dočkali přesného termínu letošního, v pořadí již sedmého, ročníku vývojářské konference Google I/O! Pokud vás zajímá dění kolem produktů a služeb společnosti Google, zapište si do diáře či kalendáře (a Kalendáře Google) data 25. a 26. června. Informaci publikoval na svém profilu na sociální síti Google+ Sundar Pichai s tím, že akce proběhne v Moscone West v San Franciscu.

Letošní konference Google I/O proběhne 25. a 26. června Letošní konference Google I/O proběhne 25. a 26. června

Registrace, která prý bude probíhat jinak než v uplynulých letech, začne v březnu, kdy se dozvíme další podrobnosti. Údajně letos nebude platit pravidlo „kdo dřív přijde, ten dřív mele“, neboť Google by raději než nadšence, kteří byli nejrychlejší po spuštění registrace, viděl na své akci profesionály z oboru a vývojáře. Proto bude Google z registrací vybírat (dle Sundara Pichaie náhodně) ty, kterým následně pošle pozvánku. Ostatní se ale budou moci zúčastnit alespoň skrze živé přenosy, které budou dostupné na webu.

Google I/O obvykle přináší důležitá oznámení týkající se produktů, jako jsou operační systém Android a webový prohlížeč Chrome. Například během Google I/O 2011 byl oznámen Android 3.1, v roce 2012 firma prezentovala Google Glass. Tato oznámení, spolu s hardwarem, který je obvykle rozdáván účastníkům, dělají z Google I/O každý rok jednu z největších událostí.

Zdroje: Android SPIN, Android Police, Droid Life, Sundar Pichai, Android and Me.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)