LEGO Brickheadz umožní stavět kostičky ve VR

LEGO Brickheadz

Virtuální realita se stává stále a stále dostupnější a populárnější. Jeden z důvodů je i to, že velké značky si začínají uvědomovat potenciál na trhu. A to třeba LEGO Brickheadz, které přináší virtuální realitu k oblibeným stavebnicím.

LEGO Brickheadz: Stavění ve virtuální realitě

VR hra je prozatím v beta testování, z Google Play byla po chvíli odstraněna, existuje ale odkaz na APK Mirror. Avšak ke spuštění je potřeba headset Google Daydream, který ještě nějakou chvíli nebude v České republice oficiálně dostupný.

Jedná se o nový způsob, jak zažít stavění LEGO kostiček. K postupu ve hře je potřeba postavit určité předměty. Speciální kombinace postav a objektů pak bude otevírat nové předměty, které se můžou použít ke stavění. Každý hráč si bude moct vytvořit svou vlastní postavičku z mnoha různých dílků.

Podle popisu na Google Play je hra zdarma a nemá obsahovat žádné dodatečné nákupy za reálné peníze. Takže v tomhle směru určitě stojí v budoucnu za zkoušku a je určitě dobré, že se i velké značky jako LEGO pouští do virtuální reality.

Která hra nebo aplikace pro virtuální realitu vás nejvíce zaujala?

Zdroj: androidpolice.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)