LEGO Bionicle: hra zdarma a bez mikrotransakcí nově v Google Play

Lego Bionicle titul

Kdo by neznal LEGO – barevné kostičky ze kterých lze složit prakticky cokoli jež si podmanily svět. Jenže LEGO už dávno není jen o „fyzických“ stavebnicích. Delší dobu se angažuje také ve tvorbě počítačových a konzolových her. S pokročilou dobou, přišly na řadu také hry pro mobilní operační systém Android. A že LEGO nezahálí dokazuje okolo 20 her na Google Play. Najdeme zde jednoduché skákačky, jako například LEGO® Ninjago REBOOTED, závody LEGO® Technic Race nebo třeba rozsáhlé „Áčkové“ tituly jakým je třeba LEGO® Star Wars™ Yoda II. Nyní přibyl i nový titul s názvem LEGO Bionicle.

Stejně jako ostatní je i hra LEGO Bionicle zdarma stažitelná, neobsahuje žádný placený obsah (mikrotransakce) ba dokonce ani reklamy, což je svým způsobem logické, jelikož hra je reklamou sama o sobě. Jedná se o klasickou „mlátičku“ s 3D grafikou kde se (vy nebo vaše dítě) budete moci ujmout jednoho z 6 Toa hrdinů. Každý z nich pak disponuje jinými speciálními schopnostmi, ty můžete v průběhu hraní také vylepšovat. Boj se bude odehrávat v jedné ze 74 arén, rozdělených mezi 6 regionů živlů, na konci každého pak hráč získá jednu masku.

Lego Bionicle 2

Pokud chcete hru vyzkoušet, stáhnete ji z Google Play:

LEGO® BIONICLE®
LEGO® BIONICLE®

Co na hru LEGO Bionicle říkáte? A co si myslíte o způsobu propagace stavebnic LEGO skrze zdarma hratelné hry?

 

Zdroj: AndroidPolice.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)