TOPlist

Launcher z HTC bude brzy možné instalovat na všechna zařízení

HTC Sense Home

HTC Sense je jednou z mála nadstaveb, kterou jsme si již v jejích začátcích poměrně oblíbili. To zejména pro její minimalističnost, která má za následek mnohem lepší výkon a plynulost, než jak tomu bývá u grafických nadstaveb jiných výrobců. Již nějakou dobu mohou uživatelé HTC aktualizovat systémové aplikace z Obchodu Play, kam je společnost umisťuje. Na mysli máme například launcher HTC Home nebo třeba aplikaci HTC Fotoaparát, ale i další. Jen málokteré jsou ale kompatibilní se zařízeními, které se značkou HTC nepyšní. Nejspíše nás ale čeká změna.

HTC Home: Launcher bude brzy možné instalovat na jakékoli zařízení

Právě launcher HTC Home je jednou ze systémových aplikací, která dává zařízením HTC svou ikonickou plynulost a svižnost. Jen marně budeme vzpomínat, kdy naposled jsme viděli, že by měly telefony HTC problémy s plynulostí systému. A právě HTC Home by měla být aplikací, která bude brzy uvolněna k instalování na zařízení jiných výrobců. Chybět by neměly žádné funkce a vychytávky, jako třeba panel Blinkfeed.

HTC Home Launcher

Vybraným uživatelům totiž HTC zasílá e-maily, které popisují, že launcher bude fungovat i na „non-HTC“ zařízeních s Androidem ve verzi KitKat a výše. Samozřejmě by se mělo jednat o nejnovější verzi z nadstavby HTC Sense 8, která obsahuje zajímavé funkce, jako třeba „Freestyle rozvržení“.

HTC Home Launcher - e-mail testerům

HTC zatím neuvedlo kdy aplikaci uvolní. Doufáme ale, že se tak stane co nejdříve, protože i my sami rádi vyzkoušíme, jak bude tento skvělý launcher fungovat na dalších zařízeních. Jakmile bude aplikace uvolněna, podrobíme ji uživatelskému testu. Těšíte se?

Zdroj: andro4all.com

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)