TOPlist

Křišťálová edice Samsungu Galaxy S4 odhalena v Thajsku

Samsung Galaxy S4 Crystal Edition

Samsung Galaxy S4 sice už nějaký ten pátek není žhavou novinkou, nicméně stále se jedná o atraktivní vlajkovou loď tohoto jihokorejského výrobce. Přesto existují poměrně početné zástupy potenciálních zákazníků, které tento chytrý telefon neoslovuje svým vzhledem. Pravděpodobně i proto se Samsung rozhodl vydat limitovanou edici Crystal Edition vyšperkovanou krystaly od rakouského výrobce broušeného křišťálového skla Swarovski. Pokud se vám zalíbí, budeme vás muset hned na začátku zklamat – model, o kterém je řeč, bude, alespoň prozatím, dostupný jen v Thajsku a k dispozici bude jen 3 500 kousků.

Jinak se ale jedná o běžný Galaxy S4 I9500 v bílé barvě s procesorem Samsung Exynos 5 Octa 5410 na 1,6 GHz, 2 GB operační paměti, pětipalcovým SAMOLED displejem s rozlišením 1080 x 1920 obrazových bodů a veškerou další hardwarovou výbavou, kterou pravděpodobně dobře znáte.

Samsung Galaxy S4 Crystal Edition Samsung Galaxy S4 Crystal Edition

Případní zájemci si mohou připravit 20 300 thajských bahtů, což je v přepočtu (bez daně a cla) asi 12 650 českých korun, což není mnoho, neboť standardní „es čtyřka“ se v Thajsku prodává s cenovkou kolem 17 400 bahtů (cca 10 850 Kč). Rozdíl je to sice nemalý, nicméně pro někoho, kdo se chce odlišit od průměru, snadno akceptovatelný.

Samsung modelem Crystal Edition navazuje na osvědčenou spolupráci s firmou Swarovski – v minulých letech již nabízel například Galaxy S II či S III mini v provedení posetém krystaly tohoto výrobce. Na konci září představil Samsung dvě oficiální zlaté varianty Galaxy S4 Gold Edition.

Příští rok se prý můžeme těšit na „dámskou“ verzi Galaxy S4 La Fleur Edition – s ohledem na dosavadní zvyky bychom její představení čekali někdy před svátkem svatého Valentýna (14. února).

Zdroje: Android Headlines, GSM Arena, Samsung Thajsko, IXBT, Übergizmo, SamMobile a NDTV.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)