Konec spekulací: Telefon Oppo Find 7 bude mít 5,5″ displej s 2K rozlišením

w2

O nástupci výborně vybaveného modelu Find 5 od čínské společnosti Oppo už se toho napsalo víc než dost. Většina spekulací se točila kolem velikosti displeje. Nejvíce se mluvilo o velikosti 5,7 palců, našel se i názor, že Find 7 bude mít 7-palcový displej. Informace o těchto velikostech ovšem byly vyvráceny v polovině prosince jedním z manažerů společnosti Oppo, psali jsme o tom v článku: Oppo Find 7 nebude mít 5,7palcový displej.

Oppo Find 5 Oppo Find 5

Dnes je již jasné, že telefon bude vybaven displejem s rozlišením 2 560 x 1 440 obrazových bodů a jeho velikost bude 5,5 palce, což zaručuje výslednou jemnost 538 PPI. Tato informace se objevila na twitterovém profilu společnosti Oppo. Podle zdroje se výrobce také zavázal, že přístroj bude mít velmi tenké rámečky. Měly byste tak mít pocit, že máte v ruce telefon s velikostí displeje 5 palců.

Oppo Find 7

Oppo Find 7 by měl dále nabídnout čtyřjádrový procesor Snapdragon 805 , 3 GB operační paměti, 13 Mpx fotoaprát a podporu LTE. Spekuluje se také o baterii s královskou kapacitou 4 000 mAh.

Myslíte si, že velikost displeje a rozlišení je adekvátní k takto vybavenému telefonu nebo byste raději kompaktnější zařízení?

Zdroj: GSMArena

Filip Valtr
O Autorovi - Filip Valtr

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)