TOPlist

Klávesnice Logitech Keys-to-Go pro zařízení s Androidem se vody nebojí

logitech_ico

V říjnu loňského roku představila společnost Logitech svou přenosnou klávesnici Keys-to-Go s Bluetooth připojením pro zařízení se systémem iOS. Nyní firma oznamuje vydání podobného externího příslušenství pro telefony a tablety s Androidem a Windows. Jednotlivé verze se od sebe liší především různými verzemi sad speciálních kláves – pro každý systém je navržena jiná sestava zkratek.

Klaviatura váží pouhých 180 gramů, je tenká 6,1 milimetrů a její další rozměry jsou 242 x 137 milimetrů. S těmito mírami se snadno vejde do kapsy, kabelky nebo batohu, takže ji můžete nosit všude s sebou. Za zmínku určitě stojí její odolnost proti vodě a znečištění díky speciálnímu potahu materiálem FabricSkin. Pokud tedy klávesnici polijete ranní kávou, mělo by stačit ji pouze otřít.

Logitech Keys-to-Go využívá pro připojení k přístroji Bluetooth 3.0 s dosahem až deset metrů, klávesy jsou od sebe vzdáleny pro pohodlné psaní a nechybí ani stojánek na mobilní přístroj pro pohodlné psaní na cestách. Logitech Keys-to-Go má být také dostatečně odolná, aby přežila rány a pády.

„Poprvé jsme představili Logitech Keys-to-Go pro iPad a klávesnice si rychle získala u spotřebitelů oblibu,“ řekla Michele Hermann, viceprezidentka mobilní divize Logitechu. „S radostí nyní nabízíme stejnou přenositelnost a zkušenost pro zařízení s Androidem a Windows, ať už je to váš tablet, smartphone nebo phablet. Díky tenkému a lehkému provedení můžete využívat funkce, které očekáváte od klávesnice Logitech, prakticky kdekoli. Je to ideální společník pro vaše zařízení.“

Klávesnice Logitech Keys-to-Go podporuje zařízení se systémem Android 4.1 a Windows 7 nebo novějšími verzemi operačních systémů. Zařízení se začne prodávat v USA, Evropě a Asii koncem dubna za cenu 69,99 dolarů, tedy v přepočtu (bez daně a cla) asi 1800 Kč.

Využili byste či využíváte ke svému zařízení s Androidem externí klávesnici? Jak hodnotíte nasazenou cenu a nabízené funkce Logitech Keys-to-Go? Podělte se o své názory v diskuzi pod článkem!

Zdroje: 4PDA, Geeky Gadgets, Logitech, Android Headlines.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)