TOPlist

Kdo točí nejlepší videa: Samsung, HTC, Sony, Nokia, či iPhone 5?

Redaktoři vyrazili na koncert s pěti špičkovými telefony

V sobotu 1. června proběhl v Moskvě koncert legendární kalifornské rockové kapely The Offspring. Hala, ve které se událost konala, je známa prvotřídním zvukem, takže pro příznivce této muziky by byl hřích nechat si vystoupení ujít. Netušíme, jak je to v Rusku se zákazem nebo povolením natáčet na těchto akcích, nicméně redaktoři serveru Hi-Tech@mail.ru vyrazili vyzbrojeni hned pěticí současných vlajkových lodí od Samsungu, HTC, Sony, Nokie a Apple.

Redaktoři vyrazili na koncert s pěti špičkovými telefony Redaktoři vyrazili na koncert s pěti špičkovými telefony

Zatímco Česká protipirátská unie by po zhlédnutí pořízených videozáznamů okamžitě vyčíslila způsobené milionové škody, nás i naše čtenáře jistě bude více zajímat, jak si který telefon poradil se specifickými podmínkami koncertní haly. Nutno konstatovat, že ne všechny smartphony to zvládly bez ztráty květinky – spíše než obrazu se ale nejčastější problémy týkaly zachycení zvuku.

Hi-Tech@mail.ru nechal v rámci objektivity rozhodnout o pořadí čtenáře, kteří původně netušili, jaký vzorek natočil který telefon. Po týdenním hlasování, kterého se zúčastnilo 7 063 respondentů, dopadl žebříček takto:

  1. Apple iPhone 5 – 39,99 %
  2. Samsung Galaxy S4 – 27,38 %
  3. HTC One – 14,44 %
  4. Nokia Lumia 920 – 13,91 %
  5. Sony Xperia Z – 4,28 %

Výsledky jednotlivých mobilů můžete sami porovnat v následujícím videu (doporučujeme přepnout video do nejvyššího rozlišení).

https://www.youtube.com/watch?v=WOtBqU3nPGs<

Zdroj: Hi-Tech@Mail.ru.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (35)