Nevíte na jaké koupaliště vyrazit? Aplikace Kde se koupat vám poradí

kde se koupat koupaliště

Léto se nezadržitelně blíží, teploty začínají stoupat nahoru. Mnoho lidí tedy řeší, kde se ochladit. Tento problém řeší aplikace Swim Place – Kde se koupat. Ta nabízí velkou databázi míst, kde se v létě ochladit, ať už to jsou koupaliště, přehrady, lomy nebo třeba jezera.

Kde se koupat nabízí více než 2 tisíce míst ke koupaní

Aplikace Swim Places – Kde se koupat vychází ze stejnojmenné webové stránky, která již několik let přináší lidem možnost rychle si najít místo na koupaní nejen v letních dnech. Vzhledem k tomu, že funguje již několik let, tak se dokázala vytvořit hodně velká databáze koupališť, lomů, rybníků, jezer a dalších lokací. V době psaní článku je jich zhruba 2400, a to už je úctyhodné číslo.

Ihned po spuštění aplikace uvidíte místa ke koupání poblíž. To, kolik míst v okolí uvidíte, záleží na tom, jak moc byli lidé ve vašem okolí aktivní s přidáváním nových míst. To je zároveň největší plus, ale i mínus této služby. Na jednu stranu přidávání nových míst pomocí uživatelů zajistí hodně obsahu. Díky tomu je ale kvalita popisu některých míst hodně rozdílná. Můžete najít koupaliště, které je kvalitně popsáno, včetně kvality vody, cen, jsou přidány fotografie apod. Pak ale narazíte na místa, kde je jen fotografie ze satelitu a přibližné místo.

Naštěstí v aplikaci existuje i hodnocení, kde můžou další uživatelé komentovat a hodnotit místa. Takže pokud chybí popis, dá se alespoň něco málo zjistit o kvalitě místa z komentářů.

Koupaliště můžete najít několika způsoby

V Kde se koupat aplikaci se nachází také jednoduchý filtr, ve kterém si můžete vybrat druhy míst, která byste chtěli navštívit. Můžete si třeba nastavit jen koupaliště. Dále se dá vybrat místo podle hodnocení. Pokud radši dáváte přednost zobrazení na mapě, tak také můžete. Rovněž zde fungují filtry. Poslední možností, kterou aplikace nabízí, je klasické hledání, kde můžete zadat například město a následně vám vyskočí místa, kde se koupat.

Přidávání nových míst je jednoduché

Pokud chcete přidávat nová místa pro koupání, tak můžete velmi jednoduše. Přímo v aplikaci je připraven jednoduchý formulář, kde můžete vybrat místo na mapě, přidat k němu popis, hodnocení a další informace. Také se dají přidat fotografie přímo z aplikace.

Swimplaces
Swimplaces

Když si to shrneme, tak aplikace Swim Place – Kde se koupat nabízí největší databázi míst ke koupání, a to nejen v České republice, ale i okolních státech. Hodit se může i pokud plánujete dovolenou v Česku a v destinaci budete hledat vhodná místa pro osvěžení. Stejné informace můžete najít i na webové adrese www.kdesekoupat.cz, bohužel ale stránka není optimalizovaná pro telefony, na počítači funguje bez problému.

Objevujete rádi nová místa pro koupání?

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)