Karetní hra The Elder Scrolls: Legends vyjde i na Android

The Elder Scrolls Legends

Karetní hra The Elder Scrolls: Legends byla v beta verzi na PC již od minulého roku. Bethesda nyní konečně oznámila vydání plné verze. Mnohem zajímavější ale bylo jiné oznámení o téhle hře. A to, že vyjde i na Android.

The Elder Scrolls: Legends vyjde na Android brzy

První náznaky toho, že se The Elder Scrolls: Legends chystá na Android, jsme zachytili již v říjnu minulého roku, kdy se na okamžik objevila hra na Google Play. Bethesda hru ihned odstranila a řekla, že se jednalo o chybu.

To bylo v podstatě potvrzení toho, že hra přijde na Android. Nicméně oficiálně jsme se to dozvěděli až nyní. Pro Android tablety hra vychází již za měsíc, na smartphony si chvíli počkáme. Podle Bethesdy vyjde v první polovině léta.

Pokud jste o hře neslyšeli, tak se jedná o karetní hru z fantasy světa Elder Scrolls, která je podobná například Hearthstone nebo Magic the Gathering. Vytváříte si vlastní balíček karet, vyberete hrdinu, se kterým pak bojujete proti hráčům. Bethesda spoléhá na velké univerzum Elder Scrolls, takže o různá rozšíření nebude nouze. Již nyní se ví, že další rozšíření se bude jmenovat The Fall of the Dark Brotherhood.

Hrajete na Androidu nějaké karetní hry? Těšíte se na Elder Scrolls?

Zdroj: androidauthority.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)