TOPlist

James Bond dostane opět Sony. Xperia Z5 je prý vyrobená pro něj

Sony-XperiaZ5-Made-for.James-Bond-Spectre

Sony si vystavělo svou pozici na trhu tím, že vyrábí smartphony řady Xperia Z, která v sobě kloubí pěkný design, kvalitní materiály a špičkový výkon. Letošní řada je založena na třech modelech, které byly oznámeny na začátku tohoto měsíce. Oproti svým předchůdcům obsahují některá vylepšení, jako je například snímač otisku prstu na zamykacím tlačítku nebo nový 23 Mpx fotoaparát. Tyto smartphony mají ještě něco navíc. Tím něčím je certifikace IP68, která z nich dělá vodě a prachu odolné zařízení. Tu však měly i předchozí generace a to bylo jedním z důvodů, proč se smartphone Sony stal zatím posledním smartphonem agenta 007. James Bond si asi nestěžoval, protože v dalším filmu ho získá znovu.

James Bond má něco extra. Xperia Z5 je prý vyrobena pro něj

Sony se v posledních měsících prodeje příliš nedaří. V Evropě si sice nevede vůbec špatně, za to na americkém kontinentě jsou prodeje velice slabé. Sony to připisuje faktu, že své telefony v zámoří málo propaguje. V tomto směru může pomoci James Bond. Pro Sony nebude žádný problém dostat svůj smartphone do filmu – vlastní totiž studio Columbia Pictures, které bude film Spectre produkovat.

James Bond již Sony používal

James Bond Sony nepotřebuje. Sony jeho ano

Agent s povolením zabíjet, James Bond, potřebuje ke své práci různé hračky a gadgety. Bez smartphonu by pak mohl být jako bez rukou. A jelikož se jedná o jednu z nejdůležitějších filmových sérií v historii filmu, Sony se své naděje nevzdá. Díky filmu Spectre snad získá reklamu, která osloví lidi po celém světě. Všude, kam se James Bond dokáže dostat. V minulosti již podobný krok Sony udělalo. A to když svůj smartphone Xperia T propůjčilo Jamesi Bondovi ve filmu Skyfall. Krátce po premiéře filmu se mobilní divizi Sony začaly značně zvedat tržby. Možná Sony doufá, že se stejná zkušenost bude opakovat. A možná tomu tak opravdu bude a Sony se opět dokáže odrazit od pomyslného dna trhu, kde se nyní nachází. Smartphony značky Sony nejsou špatné a ukazují to i prodejní čísla v Asii a Evropě. Nezbývá než doufat, že James Bond pomůže Sony porazit největšího záporáka byznysu – ruku trhu. Bohužel ani agent s povolením zabíjet nedokáže Sony vrátit tam, kde kdysi bylo. Tam si bude muset pomoci samo a něco ho to bude stát.

Zdroj: AndroidHeadlines.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (60)