TOPlist

Iron Maiden chystají vlastní RPG hru. Přijde na sklonku léta

Iron Maiden chystají hru – náhleďák

Všichni fanoušci RPG her a kapely Iron Maiden by měli zbystřit. Tato britská heavymetalová kapela totiž začíná ve spolupráci s Developer Roadhouse Interactive vyvíjet vlastní hru pro naše mobilní miláčky. Free-to-play hra Iron Maiden: Legacy of the Beast by měla vyjít letos ke konci léta, a to na platformy Android a iOS.

iron maiden legacy of the beast - android hra

Developed in close collaboration with Iron Maiden’s management, players take on the role of the band’s iconic mascot, Eddie, in his many forms – each with unique abilities. Players explore new worlds, travel through time, and battle a cast of dramatic and engaging characters drawn from the expansive catalogue of Maiden’s albums and art. Gameplay is enhanced with a soundtrack using songs spanning the band’s entire career, including previously unheard live recordings of Iron Maiden classics adapted for the game by engineer Tony Newton under the close scrutiny of bassist and founding member Steve Harris.

~ Vyvíjí se v úzké spolupráci s managementem Iron Maiden, přičemž hráč převezme kontrolu nad ikonickým maskotem kapely, Eddiem, v mnoha jeho podobách – každé se speciálními schopnostmi. Hráči budou objevovat nové světy, cestovat časem, a bojovat s dramatickými a poutavými postavami z katalogu alb kapely. Gameplay je obohacen soundtrackem z písní, protínající celou kariéru Iron Maiden, včetně klasik, které byly pro hru speciálně upraveny inženýrem Tony Newtonem do podoby, ve které je nikdy nebylo možné slyšet. Úpravám ale přísně přihlížel basista a zakládající člen Steve Harris.

Kapela Iron Maiden se tak vydává ve stopách hard rockové kapely Avenged Sevefold, která svou hru Hail to the King: Deathbat má v Obchodě Play vystavenou již od roku 2014.

Hail to the King: Deathbat
Hail to the King: Deathbat

Zdroj: AC.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)