TOPlist

Ice Cream Sandwich pro LG Optimus 2X opět odložen

2011-04-11-14-56-34-3optimus_2x_3

Společnost LG je schopna vyrobit opravdu kvalitní telefon s výborným hardwarem pod kapotou, trochu však pokulhává softwarová část. Oblíbený smartphone Optimus 2X přišel jako první telefon s dvoujádrovým procesorem (Nvidia Tegra 2) a i možná díky tomu se vryl do paměti mnoha uživatelů a mobilních nadšenců. Ačkoliv je tomu více než rok od vydání tohoto telefonu, který má i na dnešní poměry vysoký výkon, stále na aktualizaci Ice Cream Sandwich čeká. LG oznámilo v prosinci loňského roku, že by se aktualizace měla objevit ve druhém čtvrtletí 2012. Na Facebookové stránce LG Mobile Singapore se však objevila zpráva, že aktualizace dorazí až ve třetím čtvrtletí, což znamená další odklad. Přesné datum není známo.

Optimus-2X-ICS

Pro uživatele Optimus 2X tak přichází od LG další zklamání, což se může nepříjemně podepsat při výběru dalšího telefonu.

zdroj: myandroidchief.com

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)