TOPlist

Hudební přehrávače: 5 aplikací, které roztančí nejen váš Android

Hudební přehrávače android

V současnosti máme k dispozici mnoho streamovacích služeb, jako například Spotify, Deezer nebo Hudba Play. Tyto služby jsou cenově velmi zajímavé a nabízejí obrovské množství legálního hudebního obsahu. Přesto jsou ale mezi námi tací, kteří se odmítají vzdát mp3 souborů uložených v telefonu. Pokud mezi ně patříte, vlastníte nějakou hudební sbírku a nativní přehrávač ve vašem telefonu není tím pravým, pak se mrkněte na naše tipy na nejzajímavější hudební přehrávače.

Hudební přehrávače, které stojí za vyzkoušení

#1 PowerAmp

Jak jinak bychom mohli začít než legendou, která v Obchodě Play může školit ostatní hudební přehrávače. PowerAmp se v Obchodě Play nachází již velice dlouho a již od svých začátků patří ke špičce mezi přehrávači. Nabídne elegantní rozhraní s možností změny témat, která z Obchodu Play stáhnete taktéž. Pravdou je, že si na rozhraní musí člověk trošku zvyknout, ale jak se tak stane, je efektivní a účinné. PowerAmp obsahuje spoustu funkcí, včetně přehrávání bez mezer mezi písněmi, prolínání, podporuje několik formátů playlistů. Součástí jsou samozřejmě i widgety, editace tagů a nebo třeba skvělý ekvalizér. Aplikace v Obchodě Play je placená a stojí necelých 90 Kč. Abyste se ale přesvědčili, že přehrávač za koupi stojí, je k dispozici i Trial verze zdarma.

Poweramp Music Player

Poweramp Music Player

Poweramp Music Player (Trial)
Poweramp Music Player (Trial)
Poweramp Full Version Unlocker
Poweramp Full Version Unlocker

#2 Pulsar Music Player

Mezi nejlepší hudební přehrávače, které v Obchodě Play naleznete zdarma patří jednoznačně Plusar. Jeho rozhraní je znatelně inspirované Material Designem a kromě základních funkcí, jako je editace tagů nebo přehrávání bez mezer, v Pulsaru najdete i možnosti časovače před spaním nebo například scrobbling Last.fm. Navíc Pulsar obsahuje podporu Chromecastu, takže pokud máte doma tuto hračičku, můžete si právě skrz tento přehrávač dělat domácí pohodu. Pulsar je zdarma, ale má i svou placenou verzi. V ní získáte pár možností přizpůsobení navíc, včetně změny barevných témat. Většině ale bude stačit verze zdarma.

Pulsar Music Player
Pulsar Music Player
Pulsar Music Player Pro
Pulsar Music Player Pro

#3 PlayerPro Music Player

PlayerPro Music Player je další velice oblíbenou aplikací, která může patřit mezi ty nejlepší hudební přehrávače. Přehrávač je vybaven dobře vypadajícím rozhraním, které je navíc možné upravovat tématy. V aplikaci nechybí pětipásmový ekvalizér, zvukové efekty, widgety a některé další funkce, jako například zatřesení telefonem pro změnu přehrávané písně. Také jako jeden z mála hudebních přehrávačů umí přehrávat i video. Používání přehrávače je snadné a zábavné a navíc vypadá opravdu dobře. Bohužel ne každý je ochotný zaplatit za přehrávač 105 Kč. Abyste se opět mohli přesvědčit, že nekupujete zajíce v pytli, je tu opět Trial verze k vyzkoušení.

PlayerPro Music Player
PlayerPro Music Player
PlayerPro Music Player (Pro)
PlayerPro Music Player (Pro)

#4 Shuttle Music Player

Shuttle patří mezi trochu novější hudební přehrávače. Za svou poměrně krátkou dobu v Obchodě Play (ve srovnání s PowerAmpem nebo PlayerPro) ale rychle vyrostl. Autor aplikace si sice udělal před nedávnem delší volno a na Shuttle donedávna nevycházely žádné aktualizace, nyní je již však v plné síle zpět, a to hned se zásadní novinkou – přehrávač získal Material Design. Mezi benefity tohoto přehrávače můžeme zařadit například šestipásmový ekvalizér, podpora textů, přehrávání bez mezer, časovač spánku nebo přizpůsobitelné widgety. Shuttle je v Obchodě Play jak ve verzi zdarma, tak i ve verzi placené.

Shuttle Music Player (Legacy)
Shuttle Music Player (Legacy)
Shuttle+ Music Player (Legacy)
Shuttle+ Music Player (Legacy)

#5 MediaMonkey

Pokud se chcete podívat mezi hudební přehrávače, které nabídnou ještě něco navíc, co ani jeden z výše uvedených nemají, MediaMonkey tu možná bude právě pro vás. Je tak trochu černým koněm mezi hudebními přehrávači. Má totiž mnoho funkcí a možností pro audioknihy nebo podcasty. Nabízí možnost třídit podle tagů, které se běžně pro třídění nepoužívají (například skladatel místo umělce). Samozřejmě nechybí ani základní funkce, jako například ekvalizér. Pokud už si začínáte říkat, kde je ta přidaná hodnota, tak vězte, že hlavní zbraň tohoto přehrávače je trochu jiný kalibr. MediaMonkey totiž umí synchronizovat vaši hudební knihovnu z telefonu do PC a obráceně, pomocí Wi-Fi. Je pravda, že je trochu složitější tuto možnost nastavit, ale jak tak jednou uděláte, už nikdy víc se nebudete muset zabývat s přenosem hudby. MediaMonkey sice nabízí i aplikaci zdarma, pro plné fungování je ale potřeba zakoupit verzi Pro za 105 Kč.

MediaMonkey
MediaMonkey
MediaMonkey Pro
MediaMonkey Pro

Používáte přehrávač hudby, nebo už jste přešli na streamovací služby?

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (34)