Chytré hodinky Huawei Watch konečně míří do ČR, známe cenu!

P1010755

Huawei Watch bezesporu patří mezi jedny z nejhezčích chytrých hodinek se systémem Android Wear. Ačkoli nám je výrobce poprvé představil již na barcelonském MWC 2015, čili před více než 8 měsíci, na světové trhy se postupně dostávají teprve nyní. Nicméně o dostupnosti pro náš trh výrobce mlčel a zájemce o koupi těchto chytrých hodinek napínal – tedy až doteď.

Chytré hodinky Huawei Watch se do našich obchodů dostanou v průběhu 4. čtvrtletí našeho roku, přičemž jejich doporučená maloobchodní cena bude činit 9 990 Kč s DPH. Za tuto cenu dostanete hodinky v základním stříbrném provedení s černým koženým páskem. Pro náš trh bude k dispozici rovněž originální kovový tah, jeho cenu však výrobce zatím neupřesnil. Chytré hodinky od Huawei jsou však kompatibilní s běžnými hodinkovými pásky, uživatele tak nic nelimituje a své hodinky si může dovybavit prakticky libovolným páskem.

Huawei Watch

Huawei Watch pro vás právě v těchto chvílích začínáme intenzivně testovat. Pokud vás tedy napadá něco, co by v recenzi rozhodně nemělo chybět, neváhejte se nás zeptat v diskuzi.

Specifikace Huawei Watch v bodech:

  • Displej: 1,4″, AMOLED, 400 x 400 px, 286 ppi
  • Chipset: čtyřjádrový Snapdragon 410
  • Paměť: 512MB RAM, 4GB úložiště
  • Konektivita: Bluetooth 4.1 LE ,WiFi
  • Senzory: senzor srdečního tepu, akcelerometr, barometr, gyroskop
  • Baterie: 300 mAh

Co na cenu Huawei Watch pro náš trh říkáte?

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)