Huawei představil 360° kameru a další sportovní náramek

huawei nahled

Zdá se, že Huawei a jeho dceřiná společnost v poslední době vydává a představuje jednu novinku za druhou. Kromě telefonů a tabletů, ještě společnost ukázala 360° kameru a další chytrý náramek.

Po Honoru má i Huawei vlastní 360° kameru

První představená novinka je panoramatická kamera, která v mnohém vychází z Honor kamery. Najdete na ní dva 13MPx snímače, kdy dohromady dokážou snímat 360stupňové fotografie a videa. Oproti kameře od Samsungu ale funguje trochu jinak, na spodní straně si můžete všimnout konektoru USB-C. Ten je tam z toho důvodu, že pro používání musí být propojena s telefonem. Tato kamera se začíná v domovské Číně prodávat na konci června za 899 juanů, zhruba po přepočtu 3 100 Kč.

huawei 360 kamera 360° kameru

Druhou novinkou je Huawei Sports Band, který nás na první pohled hodně zmátl. Vypadá totiž hodně podobně jako nedávno představený Honor Band A2. Nicméně uvnitř se událo několik změn oproti chytrému náramku od Honoru. Hlavní změna je v tom, že v náramku najdeme GPS čip. Druhá změna je v tom, že s touto verzí náramku se můžete potápět až do hloubky 50 metrů. Baterie se také vylepšila, údajně má náramek na jedno nabití vydržet až 21 dní. Do prodeje jde v půlce července za 298 juanů, což je v přepočtu 1 000 Kč. Verze s GPS pak vyjde na zhruba 1 300 Kč.

huawei naramek

Líbí se vám náramek nebo panoramatická kamera od Huaweie?

Zdroj: gsmarena.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)