TOPlist

Huawei P9 přichází do ČR s prémiovým servisem a 3letou zárukou

huawei P9

Společnost Huawei minulý týden v Londýně představila svůj zbrusu nový TOP model Huawei P9. Tato novinka se vyznačuje stylovým designem, kvalitním zpracováním a materiály a především pak dvojicí fotoaparátů na zádech, na jejichž vývoji výrobce spolupracoval s německou fotografickou legendou Leica. To však není zdaleka vše, s čím se pokusí Huawei získat uživatele na svou stranu. Jako velmi milý bonus majitelé nové P9 obdrží také prémiový servis.

Prostřednictvím bonusových služeb u nás již zaútočil konkurenční Samsung S7 / S7 Edge, v jeho případě se jednalo o prémiovou podporu a expresní servis, Huawei na to však jde jinak. Tato čínská společnost tak svým zákazníkům nabídne trochu jiné bonusové služby a telefony z oficiální distribuce tak obdrží prodlouženou záruku na 3 roky. Dalším bonusem je pak výměna rozbitého displeje do 3 měsíců od zakoupení telefonu zcela zdarma.

Telefon Huawei P9 u nás již lze u vybraných prodejců předobjednat za doporučenou maloobchodní cenu 14 990 Kč s DPH, a to v barvách Titanium Gray a Mystic Silver. Zákazníci, kteří tak učiní do 30. 4. 2016, pak jako bonus obdrží také fitness náramek s handsfree Huawei TalkBand B2 v hodnotě 4 590 Kč.

[aps_product_sz id=“389439″]

Co na nabídku bonusových služeb u Huawei P9 říkáte?

 

Zdroj: TZ.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (29)