TOPlist

Huawei P10 nebude patřit k těm levnějším vlajkovým modelům

fotoaparát Huawei P10

Představení vlajkových modelů pro rok 2017 se pomalu ale jistě blíží. Díky tomu se začínají objevovat nové a nové informace. Jedna nepříliš povzbudivá se nyní objevila u telefonu Huawei P10, ten by měl být dražší než předchozí model P9.

Huawei P10 bude nejdražší telefon od čínského výrobce

Nejdražší by měl být mezi klasickými vydanými telefony značky Huawei, jak o tom informuje server GSMarena. Tudíž se tam nepočítá speciální verze Mate 9 Porsche Design, která stojí téměř 40 tisíc Kč. I tak by ale měla být cena Huawei P10 vyšší, než tomu je u klasického modelu Mate 9. Ten začínal na našem trhu s cenovkou 18 990 Kč. Už i tento model stál o zhruba 4 tisíce korun více, než předchozí model stejné řady.

Huawei P10 Huawei telefony

Z toho by se dalo odvodit, že se velmi pravděpodobně nadcházející vlajkový model P10 přehoupne přes 20 tisíc Kč. Pro srovnání, Huawei P9 začínal na českém trhu s cenou 15 tisíc Kč. I díky tomu se stal jedním z nejoblíbenějších telefonů na našem trhu. Jak to celé bude, si musíme počkat ještě měsíc. A to na veletrh MWC 2017, kde se telefon oficiálně představí světu.

Myslíte si, že Huawei radikálně zdraží svůj vlajkový model?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)