TOPlist

Huawei Mate 9 Pro se zahnutým displejem vstupuje na náš trh

Huawei Mate 9 Pro

Huawei pokračuje se zásobou nových prémiových modelů na náš trh. Tentokrát vychází Huawei Mate 9 Pro, který se může pyšnit vůbec nejvyšší cenovkou. Startuje na českém trhu za doporučenou maloobchodní cenu 22 999 Kč. Má za tuto cenu co nabídnout?

Huawei Mate 9 Pro má zahnutý displej

Pokud nepočítáme Porsche Design model, tak se jedná o první Huawei telefon, který má zahnutý displej. Jedná se o 5,5“ velký AMOLED s WQHD rozlišením. To je u Huaweie poměrně nezvyklá kombinace. O výkon se stará nejvyšší procesor Kirin 960 a 6 GB operační paměti RAM.

Na vlajkový model má také velkou kapacitu baterie, ta se zastavila na hodnotě 4000 mAh. Nechybí také multifunkční čtečka otisků prstů na přední straně nebo USB-C. Podobně jako řada P10, tak i Mate 9 Pro je vybaven duálním fotoaparátem s certifikací Leica s 12MPx RGB a 20MPx monochromatickým snímačem (f/2,2). Přední fotoaparát má 8 MPx.

Jak se vám tento model od Huaweie líbí? Koupili byste jej za doporučenou cenu?

Zdroj: TZ.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)