Nabídne Huawei Mate 9 duální fotoaparát s logem Leica a optickou stabilizaci?

Telefon Huawei P9

V listopadu to bude již rok co čínský Huawei představil smartphone Mate 8 a tak se není čemu divit, že na internet již prosakují první informace o modelu Huawei Mate 9. Čím se tento chystaný zástupce oblíbené produktové řady pokusí zaujmout potenciální kupce?

Obr s dvojicí očí na zádech

Dle nejnovějších informací by se největší inovace Huawei Mate 9 oproti jeho předchůdci měla udát v oblasti fotoaparátu. Novinka by totiž měla disponovat duálním fotoaparátem. Stejně jako v případě telefonu Huawei P9, i zde by mělo být dosaženo co možná nejlepších fotografických výsledků díky spolupráci s věhlasnou společností Leica. Pokud však čekáte, že Huawei pouze vezme fotoaparát ze zmíněného modelu P9 a namontuje jej do Mate 9, budete možná překvapeni. Dle neoficiálních informací má totiž duální fotoaparát v Mate 9 disponovat také optickou stabilizací na obou senzorech. Rozlišení však pravděpodobně zůstane zachováno na hodnotě 12 Mpx.

Mate 9

Jak jsme vás již informovali dříve, Mate 9 bude s vysokou pravděpodobností disponovat 5,9″ NEO-IPS displejem s FullHD rozlišením, zbrusu novým chipsetem Kirin 960, taktovaným až na 2,6 GHz a 4 nebo 6 GB RAM spolu se 64 až 128GB úložištěm. Další neoficiální informace pak hovoří o použití nejnovějšího Androidu 7.0 Nougat a nového EMUI 5.0. Chybět by neměla ani čtečka otisků prstů nebo USB-C konektor. Bohužel zatím ani netušíme jakou kapacitu nabídne použitá baterie. Zda jsou výše uvedené informace pravdivé bychom se pak měli dozvědět ještě před koncem tohoto roku.

Těšíte se na nový Huawei Mate 9?

 

Zdroj: GSMArena.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)