Huawei Ascend P7 pořídíte v zahraničí za 11 500 Kč, což je více než u nás

Huawei-Ascend-P7-2014

Někteří své vlajkové lodě neustále zdražují, jiní naopak přešli na strategii mírné revoluce, kdy své vlajkové lodě naopak cenově stlačili pořádně dolů. Samsung, HTC ale i Sony se zatím spíše s jejich top modely přibližují k 20 000 hranici, ostatní již ale zaveleli k razantnímu sundání ceny a atakují hranici 10 000 Kč.

Huawei Ascend P7_Groupshot_Product photo_whiteBG1

Oppo, OnePlus a nyní i Huawei budou nabízet své vlajkové lodě takřka za polovinu ceny. Nejnovější kousek od společnosti Huawei, Ascend P7, který se světu ukázal před několika dny v Paříži na konferenci, jejíž součástí jsme byli také my, nabídne ve zkratce 5palcový FullHD displej, 13Mpx zadní fotoaparát, čtyřjádrový procesor s taktem 1,8 GHz a velmi štíhlé tělo dosahující pouhých 6,5 mm.

Cena tohoto modelu v zahraničí podle internetového obchodu Amazon dosáhne 419 eur, tedy v přepočtu 11 500 Kč. Je to tak jeden z mála případů, kdy cena telefonu v zahraničí je vyšší než u nás, jelikož Huawei Ascend P7 na území ČR se bude prodávat za 9 999 Kč. To je za výbavu poskytující tento telefon velmi pěkná cena. Telefon by se měl dostat mezi první zákazníky již příští měsíc. Huawei tak možná díky velmi atraktivní ceně tohoto modelu čeká pěkné čtvrtletí a může se těšit na velký zájem o jejich vlajkovou loď.

Máte ve hledáčku Huawei Ascend P7 nebo pokukujete po jiném modelu, který se stane vaším dalším telefonem?

Zdroj: Amazon DE, phonearena

Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)