Telefon HTC U11+ představen. Minimální rámečky a mnoho vylepšení

htc u11+ predstaveni

HTC U11+ je nový vlajkový model této společnosti. Konečně už i HTC přichází s telefonem, který má minimální rámečky. Displej ale není jediná novinka, nové HTC přichází s celou řadou inovací.

HTC U11+ má trendy displej a špičkovou výbavou

HTC U11 dopadl v naší recenzi velmi dobře, jeden z mínusů, který jsme zmínili, byla nudná přední strana s velkými rámečky. To už je minulostí, displej u Plus verze má větší velikost, a to 6″. Rozlišení je 2880 x 1440 pixelů, poměr stran má tedy 18:9 a podporuje i HDR10. Dále se vylepšily reproduktory, které jsou o 30% hlasitější a odolnost je také o jeden stupeň lepší, Plus verze HTC U11 splňuje certifikaci IP68. Poslední výrazná novinka je kapacita baterie, která má nyní 3 930 mAh. Čtečka otisků prstů se přesunula na záda telefonu.

HTC U11+ — Even More Squeezed In

HTC U11+ — Even More Squeezed In

Vylepšením prošla i technologie HTC Edge Sense, kdy se stisknutím boků telefonů dá nyní využít mnohem více funkcí, a to i třeba vyvolat nový Edge Launcher. Bez zásahu nezůstaly ani fotoaparáty. Hlavní fotoaparát disponuje rozlišením 12 MPx, světelností f/1,7 a rychlým fázovým ostřením, které využívá celý snímač tak jako DSLR fotoaparáty. Nechybí ani optická stabilizace obrazu. Telefon dokáže natáčet stabilizované video ve 4K rozlišení, dále také dokáže nahrávat Hi-Res audio. Přední selfie kamera má 8 MPx.

HTC U11+ pohání výkonný procesor Snapdragon 835, 128 GB rychlé interní paměti UFS 2.1 a 6 GB RAM. Navíc smartphone nabízí operační systém Android Oreo s nadstavbou HTC Sense, Telefon půjde předobjednat na eshopu HTC již 20. listopadu, a to za cenu 21 490 Kč.

Co říkáte na novinku s minimálními rámečky od HTC?

Zdroj: TZ

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)