HTC slibuje na 20. března „nečekané překvapení“. Co chystá?

htc-slibuje-na-20–brezna-necekane-prekvapeni-co-chysta-ikona

Na facebookové stránce tchajwanské společnosti HTC se objevila upoutávka, která láká na událost, plánovanou na 20. března – tedy následující pondělí. HTC slibuje, že nás čeká „nečekané překvapení“. To by, s ohledem na skutečnost, že kolem této firmy nebyly v poslední době prakticky žádné informační úniky, mohlo být opravdu nečekané.

Co tedy můžeme od tohoto výrobce, který před několika roky stál v první řadě, čekat? Nedávné představení modelů HTC U Ultra a HTC U Play v podstatě vylučuje, že by se mohlo jednat o letošní vlajkovou loď. Telefon HTC 11 je očekáván až ve druhém čtvrtletí tohoto roku. Společnost však v minulosti několikrát potvrdila, že se bude zaměřovat na špičková zařízení. Je tedy nepravděpodobné, že by se jednalo o telefon či tablet nižší třídy. Jedním z očekávaných zařízení je HTC U Ultra v provedení se safírovým sklem, nicméně to by zase nebylo tak „nečekané“.

HTC slibuje na 20. března „nečekané překvapení“. Co chystá? HTC slibuje na 20. března „nečekané překvapení“. Co chystá?

HTC slibuje překvapení. Co to bude?

Server Android Headlines dochází k závěru, že jsou v podstatě tři možnosti, se kterými mohou Tchajwanci vyrukovat. S ohledem na zelené provedení oznámení je prvním tipem zelená verze telefonů U Ultra a U Play. Další varianta vychází ze skutečnosti, že se společnost HTC aktivně angažuje v segmentu virtuální reality, kde prorazila se svým HTC Vive (recenzovali jsme v červnu loňského roku). Mohlo by se tedy jednat o nějaký další VR produkt, nicméně tuto verzi vyvrací dřívější prohlášení, že nový hardware nepřijde dříve než koncem roku. Pokud by se tedy jednalo o výrobek, související s virtuální realitou, pak by patrně mělo jít jen o nějaké příslušenství.

Poslední a pro mnohé (včetně nás) nejzajímavější verzí je představení nějakého zcela nového produktu. Buď by se mohlo jednat o chytrý telefon (pravděpodobně střední třídy), chytré hodinky, nebo něco, co možná s mobilními technologiemi až tak nesouvisí. Možností je samozřejmě více, nicméně další telefon do portfolia se jeví jako reálná možnost. Mohlo by se jednat například o nástupce HTC One X9 – tedy One X10 s 5,5″ displejem s rozlišením 1080p, 3GB RAM, 32 GB interní paměti a procesorem MediaTek P10.

Údajný obrázek HTC One X10 Údajný obrázek HTC One X10

Do okamžiku, kdy zjistíme, co vlastně HTC slibuje jako „nečekané překvapení“, zbývá jen pět dní. Uvidíme, zda s blížícím se datem uniknou alespoň nějaké informace, nebo jestli opravdu budeme svědky něčeho, co nikdo nečekal.

Co podle vás bude oním „nečekaným překvapením“?

Zdroje: androidheadlines.com, androidcentral.com, androidauthority.com, theverge.com.

Karel Kilián
O Autorovi - Karel Kilián

Karel Kilián je zkušený technický redaktor a copywriter s bohatou praxí v oblasti informačních a komunikačních technologií. Jeho kariéra začala na pozici prodavače, odkud postupně… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)