TOPlist

HTC se potýká s problémy při výrobě hliníkového těla pro HTC One mini

htc-one-mini_se_opozdi

Společnost HTC má opět problémy s dodávkami komponent pro svá zařízení a hrozí mu, že v tomto čtvrtletí vykáže poprvé v historii čistou ztrátu.

Smartphone HTC One mini, který byl představen na začátku letošního července, trpí, dle zdroje Reuters, nedostatečnou produkcí hliníkového unibody těla. Příčinou toho jsou prý konstrukční problémy při výrobě. HTC tak není schopno dodávat One mini na trh ani v analytiky odhadovaném poměrně malém množství 200 000 kusů měsíčně.

HTC One mini

HTC One mini

 

Doufejme, že se HTC podaří tohoto krásně zpracovaného konkurenta pro Samsung Galaxy S4 mini dodat na náš trh co nejdříve. V tuto chvíli to vypadá, že bychom se mohli dočkat minimálně stříbrné varianty už v průběhu října. Modrá varianta bude snad rychle následovat.

[aps_product_sz image=“https://www.svetandroida.cz/wp-content/plugins/sz-catalog-extend/catalog-default.png“ title=“Katalog Android zařízení“ subtitle=“Specifikace, recenze, galerie, video, hodnocení, porovnávání…“ desc=“Pro více informací navštivte náš katalog zařízení.“ button=“Zobrazit katalog“]

Čekáte už stejně nedočkavě jako my na tohoto krasavce, který má pro mnohé ještě únosné rozměry?

zdroj: Reuters

Ondřej Mika
O Autorovi - Ondřej Mika

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)