TOPlist

HTC One s novým uživatelským prostředím HTC Sense

HTC ONE

Komerční článek:

Je tomu necelý rok, co byla představena vlajková loď společnosti HTC. Technika, stejně jako její uživatelé, den za dnem stárne, HTC One však i ve srovnání s mladší konkurencí obstojí více než dobře. Proč tomu tak je? A může i dnes svým uživatelům nabídnout to, co jiní nemohou?

Základní charakteristika

Kvalitní full HD displej s jemností 468ppi při  velikosti 4,7 palce a precizní hliníkové zpracování zaujmou na první pohled, ale u chytrých telefonů záleží i na vnitřních parametrech a technologiích. V tomto ohledu nabízí HTC One čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 600 s frekvencí 1,7 GHz a 2GB DDR2 paměti. Po stránce softwaru přidává řadu inovací – například klíčové uživatelské prostředí HTC Sense včetně technologií HTC BlinkFeed, HTC Zoe nebo HTC BoomSound.

HTC_One_Silver_3V

Android 4.3 s novým Sense

HTC One patří stále mezi hlavní jezdce stáje HTC. Telefon nedávno dostal aktualizaci na Android 4.3 s uživatelskou nadstavbou Sense 5.5. Ta byla předtím dostupná pouze u novinky HTC One Max. Kromě toho, že HTC One patří mezi jedno z nejlépe aktualizovaných zařízení u nás, pokud jde o aktuálnost a rychlost doručení nového Androidu, tak také nadstavba Sense prostředí doznala velkých změn. Mezi ty největší se řadí vylepšení BlinkFeed a Video Highlights. BlinkFeed je teď mnohem více personalizovaný, umí ukládat články pro offline čtení nebo vyhledávat v obsahu. Video Highlights dostaly masivní aktualizaci a nabízí teď vše, co uživatelé požadovali. Nechybí zcela nové filtry, možnost přidat a editovat vlastní hudbu, určit délku samotného videa a důležitá je také možnost, zda se budou fotky a videa řadit posloupně nebo náhodně.

Atypické příslušenství

HTC ke svým telefonům nabízí i řadu zajímavého příslušenství. Kolikrát jste již při odchodu z bytu či domu hledali klíče a zatoužili po možnosti je prozvonit? S chytrým přívěskem HTC Fetch se nejedná o hudbu budoucnosti. Po vzájemném spárování lze stiskem tlačítka druhé zařízení nechat zvonit a mít tak okamžitě přehled o tom, kam jste klíče odložili. Po aktivaci vás může jedno zařízení zvukově upozornit na to, že se vy nebo druhé zařízení vzdaluje z dosahu, a ještě odešle mail na vámi uvedenou adresu s posledními GPS souřadnicemi. Omezí tak riziko odcizení mobilního telefonu a může pomoci případnému nálezu. HTC Fetch funguje také jako spoušť pro fotoaparát.

HTC Fetch

HTC Fetch

Vlajková loď HTC tak představuje nadstandardní designový kousek s nekompromisní výbavou i možností „dovybavit“ si přístroj atypickým příslušenstvím. Svým barevným provedením navíc uspokojí i náročnější uživatele – kromě standardní stříbrné a černé lze HTC One pořídit v elegantní červené, výrazné modré a nově také v barvě zlatá champagne.

 

Hlasujte pro HTC One v anketě Android roku 2013

android-roku-2013-hlasuj

android-roku-2013

 

Komerční článek:

Komerční článek
O Autorovi - Komerční článek

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)