TOPlist

HTC One Max oficiálně!

HTC One Max ico

Sháníte nové mobilní zařízení, které se velikostí pohybuje někde mezi normálním chytrým telefonem a tabletem? Máte rádi společnost HTC? Pokud ano, tak na chvíli zbystřete. Společnost HTC totiž dnes představila nový phablet HTC One Max. Pojďme se krátce podívat, o co se přesněji jedná.

d1d_82d-htc-logo

Novinka je, jak již vyplývá ze samotného názvu, větší než model HTC One. Verze Max disponuje displejem s velikostí 5,9 palce a Full HD rozlišením. O dostatečný výkon se postará čtyřjádrový procesor Krait 300, který tiká na frekvenci 1,7 GHz. Asistovat mu bude grafická karta Adreno 320 a paměť RAM, která má kapacitu 2 GB. Vnitřní úložiště bude dostupné ve variantách 16 a 32 GB, nově bude také rozšiřitelné o microSD kartu. Baterie je dodávána s kapacitou 3 300 mAh, výdrž se tak bude pohybovat kolem 28 hodin při hovoru či 585 hodin v pohotovostním režimu. Zařízení obsahuje 4MPx UltraPixel fotoaparát, který je schopný natáčet 1080p@30fps a 720p@60fps video. Bohužel tentokrát chybí přítomnost optické stabilizace obrazu. O videohovory se postará přední 2,1MPx fotoaparát, který dokáže natáčet až 1080p video. Celý telefon pohání systém Android 4.3 Jelly Bean s nadstavbou HTC Sense 5.5.

htc-one-max-en-slide-04

Stejně jako verze HTC One je tento model vyroben z kusu hliníku, tentokrát ale s odnímatelným zadním krytem, pod kterým se ukrývá slot pro microSD kartu. Druhou novinkou je snímač otisků prstů, který se nachází na zadní straně pod fotoaparátem. Díky němu budete moci zařízení odemknout pouhým přejetím prstu. HTC také představilo funkci rychlého spouštění aplikací. Ty půjdou spouštět v závislosti na použitém prstu při odemykání přístroje.

max33

Telefon by podle všeho měl být dostupný ještě v průběhu tohoto týdne, o ceně bohužel nepadla jediná zmínka.

HTC One max – Maximize Everything

HTC One max - Maximize Everything

Líbí se vám nový phablet od HTC? Pořídíte si ho?

Zdroj: Android Central

 

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)