TOPlist

HTC One M7 i M8 dostanou nový Android do 90 dnů od jeho zveřejnění

HTC Advantage

Je to sotva pár hodin, co Google představil novou verzi systému – Android L. Nový systém vždy vyvolává u majitelů chytrých telefonů otázku, zda i jejich model dostane nejnovější update a kdy. V případě HTC mohou mít majitelé letošní a loňské vlajkové lodi (HTC One M8 a M7) jasno. Tchajwanský výrobce slíbil, že Android L bude pro zmíněná zařízení připraven do 90 dnů počítáno od chvíle, kdy jim Google poskytne finální verzi softwaru. Všechna možná zdržení prý leží na bedrech operátorů.

Jak vypadá HTC One M8 2

Oceňujeme, že HTC se vyjádřilo takto rychle a věříme, že svůj závazek, stejně jako v dřívějších případech, plus mínus dodrží. Výrobce nechce spát na vavřínech, a proto, jak říká, vstoupil do Pre-evaluation phase. Tedy shromažďování informací o systému a jeho komponentech ještě dříve, než se oficiálně objeví. Pravděpodobně si od toho slibuje náskok oproti ostatním výrobcům a konkurenční výhodu.

HTC One (M7) - Android aktualizace

I když Android L přináší velké grafické změny ve stylu Material design, je pravděpodobné, že většiny z toho se majitelé HTC One M7 ani M8 nedočkají. Stále totiž platí, že výrobci čistý Android „potahují“ svými uživatelskými nadstavbami. V případě HTC jde o Sense 6.0.

Snímek obrazovky 2014-06-26 v 9.32.55

Otevřenost tchajwanského výrobce ohledně aktualizací se nám líbí. Na jeho stránkách si každý může zjistit, jak to s konkrétním updatem vypadá.

Zdroj: HTC.

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (9)