HTC One 2 (M8): vzhled a specifikace v neoficiálním videu

Poslední dobou se na internetu začíná stále více mluvit o připravovaném nástupci oblíbeného telefonu HTC One. Zařízení s krycím názvem HTC M8 by mohlo, podle nedávno uniklých informací, být dostupné již v únoru příštího roku. Dnes se objevilo video, které ukazuje koncept tohoto zařízení, včetně možných specifikací. Je potřeba zmínit, že jak vzhled, tak specifikace jsou pouze spekulativní. Video je neoficiální a proto je potřeba ho brát s rezervou.

O chod HTC M8 by se podle videa měl starat čtyřjádrový Snapdragon 800 o taktu 2,3 GHz. Doplňovat ho budou 3 GB operační paměti a energii bude dodávat baterie s kapacitou 4000 mAh. Displej s rozlišením 2K (2 560 x 1 440 pixelů) a velikostí 5 palců bude kryt sklem Gorilla Glass 3, jednat by se mohlo o Super LCD3. Okraje by pak měly být co nejtenčí.

Telefon by mohl být dostupný v několika verzích, konkrétně s 16, 32 nebo 64 GB vnitřní paměti. Výhodou by mohl být také slot na microSD kartu. Dostupný bude s operačním systémem Android 4.4 KitKat a grafickou nadstavbou Sense 6.0. Fotoaparát má opět Ultrapixely,  rozlišení ovšem povyrostlo na 10 Mpx. Dalším lákadlem je čtečka otisků prstů, která se podle videa skrývá v logu HTC, uprostřed pod displejem.

HTC One (M8) / HTC One 2 concept video exclusive

HTC One (M8) / HTC One 2 concept video exclusive

Co si myslíte o videu vy? Líbil by se vám nový HTC One s těmito parametry nebo si myslíte, že reálnější jsou spíše ty dříve uniklé (psali jsme o nich zde).

Zdroj: Android Headlines

Filip Valtr
O Autorovi - Filip Valtr

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (22)