TOPlist

HTC chystá telefony M8 Mini a M8 Prime

HTC One (M8) bude mít menšího sourozence HTC One (M8) mini

Jakoby šlo HTC ve stopách Samsungu, který kolem své vlajkové lodi vydává každoročně několik dalších telefonů, které oplývají vždy něčím navíc a to už například u Galaxy Zoom nebo třeba Active. HTC se nejspíše pro tento rok rozhodlo udělat výrazný krok k tomu, aby ze své vlajkové lodi HTC One M8 vytěžili ještě více, než tomu bylo u One M7.

Na internet již unikla informace o plastové verzi vlajkové lodi s názvem HTC One M8 Ace, která má lákat hlavně nízkou cenou. Dalším telefonem v sortimentu HTC by neměl tento rok chybět ani vylepšený model HTC, který má prozatím název HTC One M8 Prime. S touto informací přišel twitter účet @evleaks, avšak bohužel žádné další informace nepotvrdil, a tak zatím netušíme, zda bude mít telefon větší rozlišení displeje, lepší fotoaparát nebo třeba 3 GB RAM. O tom jaké specifikace byste si však přáli ve vylepšené verzi HTC One M8 Prime se s námi můžete podělit v komentářích.

HTC One (M8)

Dalším telefonem bude, jak je již zvykem, zmenšená verze vlajkové lodi taiwanského výrobce. HTC One M8 Mini by měl disponovat displejem o velikosti 4,5 palce s rozlišením 720p (HD). O výkon telefonu se bude starat čip Snapdragon 400. Podle uniklých fotografií by se ale zmenšená verze měla dočkat „pouze“ jednoho fotoaparátu na zadní straně telefonu. O rozlišení fotoaparátu zatím nejsou žádné informace, avšak předpokládá se, že půjde, stejně jako u klasického One M8, o 4 Mpx.

onem8mini

Zdroje: phonearena, phonearena2, @evleaks.

Jan Tipmann
O Autorovi - Jan Tipmann

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)