Hra o trůny: Westeros pod palcem s interaktivní mapou

hra o trůny game of thrones aplikace

Také patříte k několika milionovému zástupu fanoušků Game of Thrones? Hra o trůny je sledována v průměru 7 miliony diváky, přičemž dalších 25 milionů si epizody stahuje z internetu. Populární seriál postaven na knihách George R. R. Martina má několik dějových linek ve spoustě lokacích na mapě Západozemě. Orientace v nich nemusí být jednoduchá – pro skalní fanoušky existuje Android aplikace s názvem Map for Game of Thrones.

Interaktivní mapa Hra o trůny pro nadšené fanoušky

Dění ve fantastické zemi Westeros je často velmi nepřehledné – jedna epizoda na shrnutí všech předchozích dějů a uvedení nových zkrátka nestačí. Všechny děje se navíc odehrávají v různých částech Západozemí a tradiční uvádějící mapa plná povedených animací na srovnání si následujících dějišť zkrátka nestačí.

Vektorová mapa Map for Game of Thrones přichází na Android jako záchrana – kromě mapy jako na dlani nabídne i shrnutí předchozích epizod, popis jednotlivých lokací a jim přiřazené scény z předchozích dílů.

Bezplatná zábava a přehled o Westerosu

Díky jednoduché mapě získáte lepší přehled o zemi, vzdálenostech a kde jednotlivá místa seriálu Hra o trůny leží. Líbil se nám jednotlivý popis lokací – překážkou však může být angličtina. Mapa je navíc navržena tak, aby každé přiblížení poodhalilo další informace. Zajímavý je mód, který příslušným lokacím podle dané epizody přiřadí krátké klipy. Zrekapitulovat si tak můžete prozatím první, pátou a počátek právě vysílané šesté série. Další díly budou brzy doplněny.

Závěr: Pro Game of Thrones nadšence nutnost, aplikace má však rezervy

Věříme, že fanoušci Hry o trůny budou k aplikaci shovívavější a menší problémy s kompatibilitou některých zařízení nebo občas neplynulému přecházení mezi lokacemi bude Map for Game of Thrones odpuštěno. Aplikace rozhodně obsahuje velkou spoustu informací a celé dění seriálu se vám díky mapě spojí do jasné perspektivy.

Doufáme, že brzy přibude rekapitulace i dalších slibovaných dílů. Pokud vás navíc bude obtěžovat horní panel s reklamou, k dispozici je vám i plná verze výborně hodnocené aplikace.

Map for Game of Thrones FREE
Map for Game of Thrones FREE
Map for Game of Thrones
Map for Game of Thrones
Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)