TOPlist

Hra GT Racing 2, vyzyvatel Real Racingu, dorazila na Google Play

AMG

Gameloft se při tvoření této nové závodní hry rozhodl jít cestou větší realističnosti. Opustil arkádový model série Asphalt a vydal se konkurovat především Real Racingu. Auta létající vzduchem tedy nečekejte. Hra slibuje přes 30 licencovaných značek od Nissanu přes Audi až po Ferrari a 67 různých automobilů.

unnamed

Hra podporuje režim více hráčů, takže si můžete zazávodit i s přáteli. Po velmi krátkém otestování můžeme říct, že grafika vypadá moc pěkně, optimalizace pro zařízení je také dobrá (zkoušeno na HTC One a Nexus 7). Fyzikální model doznal spousty vylepšení na cestě k realističnosti, ale řekl bych, že Real Racing zde stále nemá konkurenci. Oproti Real Racingu se nebudete pohybovat po závodních okruzích, nýbrž si projedete světová města.

unnamed (3)

GT Racing 2 za vyzkoušení určitě stojí. Hra je ke stažení zdarma a obsahuje mikrotransakce. V telefonu vám zabere kolem 1 GB místa. Podívejte se na přiložený trailer a hurá na start!

http://youtu.be/WergJdcg77g

c6qkYFS2yoozg4S4qFxO Q370hHw6RG1rc5RIY hbKy 5eboS1An95860IHOY DygmCs=w300
GT Racing 2: The Real Car Exp
Gameloft
Verze 1.0.2
Velikost 978 MB
2.3+

wLjeUVjSJYt2QAAAABJRU5ErkJggg==
Zdarma

Zdroj: Google Play

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (31)