TOPlist

Hra Disney Crossy Road: skákačka s pohádkovými postavičkami

Disney Crossy Road – náhled

Také jste jako malé děti sledovali pohádky od filmového studia Disney? Vzpomínáte si na upovídaného Mickey Mouse, nešikovného Kačera Donalda nebo odvážného lvíčka Simbu ze Lvího krále? Pokud se toužíte na několik okamžiků opět vrátit do dětských let a zkrátit si volnou chvíli nenáročnou skákací hrou, tak právě pro vás nyní vychází hra Disney Crossy Road.

Postavičky z pohádek

Hra vychází z původního titulu Crossy Road, ve kterém se však herní postavičky proměnily za legendární pohádkové bytosti. Na výběr dostáváme velké množství charakterů z filmů, jako je Mickey Mouse, Lví král, Toy Story nebo nové pohádky s názvem Zootopia. V současné době můžeme vybírat z více než sta postav z devíti filmových pohádek od studia Disney a Pixar.

Doskákat co nejdál

Disney Crossy Road je v herním ději stejná jako předchůdce Crossy Road. Za pomoci rychlého rozhodování a ťukání prstu do displeje se snažíte přeskákat přes rušnou silnici, vlakové koleje a rozbouřenou řeku plnou popadaných stromů. Hlavním úkolem je doskákat co nejdál, cestou sebrat co největší množství penízků a nenechat se přejet autem, vlakem a vyhnout se všem kutálejícím se krabicím. Při nasbírání určitého množství herních penízků na nás čeká odměna ve formě odemknutí jedné pohádkové postavy.

Jiný film, jiné prostředí

Nejen, že dostáváme na výběr z velkého množství herních postav, ale spolu s nimi přichází i rozdílné prostředí pro každý film. Ocitáme se například ve sněhem zapadaném městě, v hlubokém lese nebo ve strašidelném domě plném nadpřirozených jevů. V každém pohádkovém světě se tedy musíme ubránit něčemu jinému. Úkol zůstává stále stejný. Dojít co nejdál a po cestě nasbírat nějaké penízky. Usilovat o náš konec však nebudou jen auta nebo vlaky, ale i hadi, duchové či rytíři na koních.

Hodnocení – Disney Crossy Road

Hra Disney Crossy Road přináší světově známé a oblíbené pohádkové postavičky vytvořené studiem Disney a Pixar. Hratelností, obtížností a herním úkolem se nijak neliší od původního titulu Crossy Road. Ocitáme se v nových prostředích a vyhýbáme se novým překážkám a nebezpečím. Hra obsahuje mikrotransakce, za pomoci kterých si můžeme zakoupit herní postavičky.

Disney Crossy Road
Disney Crossy Road
Jiří Štochl
O Autorovi - Jiří Štochl

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)