TOPlist

Huawei ukázal zajímavé příslušenství Honor VR Camera. Co dokáže?

Honor VR Camera

Huawei začátkem týdne oznámil telefon Honor V9, na jehož evropskou verzi si musíme ještě chvíli počkat. Ukázal ale také jeden zajímavý doplněk, který se nazývá jednoduše Honor VR Camera. Co všechno dokáže?

Honor VR Camera je vyroben ve spolupráci s Insta360

Tato malá kamerka, která se zapojuje do USB typu C, podporuje až 3K fotografie a bezproblémové streamování ve VR. Připravena byla také speciální aplikace, která uživatelům umožní rychle zachytit a sdílet jejich výtvory ve 360 stupních. A to je prozatím vše, co o Honor VR Camera víme, žádné hardware specifikace nebyly odhaleny. Rovněž nevíme nic o ceně nebo datu vydání. Nicméně v tiskové zprávě stojí, že brzy Huawei plánuje globální prodej.

huawei VR camera predstaveni

Když se blíže podíváme na společnost Insta360, tak ti už mají na trhu několik produktů podobného rázu. Například Insta360 Nano dokáže natáčet videa v rozlišení až 3040 x 1520 px při 30 FPS. Jelikož ale víme o Honor VR Camera velmi málo, je těžké odhadovat, jestli bude podobná jako Insta360 Nano. Snad se více informací dozvíme již za týden na veletrhu MWC.

Pořídili byste si podobnou VR kameru jako příslušenství k telefonu?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)