Rozšíří brzy Honor 7 úzký zástup telefonů s Android 6.0 Marshmallow?

Huawei-Honor-7

Od oficiálního představení operačního systému Android 6.0 Marshmallow sice uběhly již tři měsíce, k výraznějšímu rozšíření této verze Androidu však zatím nedošlo. Výrobci totiž teprve pracují na aktualizacích (některých) svých modelů a oficiálního Androidu 6.0 se tak dočkalo zatím jen velmi málo telefonů. Nově tuto nepříliš početnou skupinu doplňuje smartphone Honor 7, který si v naší recenzi vysloužil více než pozitivní hodnocení.

honor 7

Aktualizace tohoto povedeného modelu na nejnovější Android má však řadu „ale“. V první řadě se zatím jedná o aktualizaci určenou výhradně indickým zákazníkům. Vedle toho se navíc nejedná o klasickou OTA aktualizaci. Majitel telefonu totiž musí svůj Honor 7 nejdříve zaregistrovat, aby v rozmezí 24 a 48 hodin obdržel zmíněný update. Celá záležitost tak působí spíše jako další fáze beta testu, než opravdové uvolnění finálního Androidu 6.0 Marshmallow.

I když se jedná o aktualizaci výhradně pro Indii, pro tuzemské majitele chytrého telefonu Honor 7 se může jednat o dobrou zprávu a indícii, že se Marshmallow dostane v dohledné době i do jejich telefonu.

Patříte mezi majitele telefonu Honor 7? Těšíte se na aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow?

 

Zdroj: GSMArena.com

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)