Hill Climb Racing – zdolejte v červeném džípu Měsíc

unnamed

Vývojářské studio Fingersoft po aplikacích jako Cartoon Camera, Night Vision Camera atd. vydává svou první hru, která nevypadá vůbec špatně. Vaším úkolem je dojet se svým červeným džípem co nejdále v drsném terénu. K tomu máte k dispozici 4 možnosti, jak vylepšit svůj vůz za virtuální peníze v podobě mincí, které získáváte v průběhu ježdění.

  • Engine – Klasické vylepšení motoru, které Vám zvýší výkon
  • Suspension – Zlepšuje stabilitu, lépe absorbuje nárazy
  • Tires – Zlepšuje trakci
  • 4WD – Lepší rozdělení výkonu do všech 4 kol

K dispozici máte také 5 úseků, po kterých se můžete prohánět, a koupíte je taktéž za virtuální měnu. Peníze dostáváte jak za plnění levelů (dojet např. 200 m, 500 m, 1000 m), tak za různé bláznoviny s autem, jako je flip, backflip a neckflip, který spočívá v saltu, při kterém si zlomíte vaz. Pozor si musíte dávat i na hladinu benzínu – pokud Vám dojde, musíte jet znovu od začátku. Ten získáváte v průběhu hry sbíráním červených kanistrů, které Vám benzín doplňují.

Hill Climb Racing for Android and iOS

Hill Climb Racing for Android and iOS

Hru ovládáte pouze pomocí dvou pedálů na obrazovce – brzdou, která funguje i jako zpátečka, a plynem. Díky těmto pedálům i ve vzduchu auto nakláníte dopředu nebo dozadu. Mezi pedály jsou dva budíky – klasický otáčkoměr a turbo.

Fyzika hry je to, co dělá z této hry takřka skvost. Auto se v terénu chová tak jak má, odpružení hezky funguje i vypadá a celé to působí dobrým dojmem. Chování se také mění díky upgradům a je opravdu důležité do těchto vylepšení investovat. Grafický kabátek je dle mě proveden dobře, ale ohodnoťte sami z obrázků.

6j8R0

634840468491370204_5

Hru by měl určitě zkusit každý fanda terénních aut, ale ani ostatní jistě nepohrdnou. Hra je navíc na Google Play zdarma, ale v menu se objevují reklamy. Ty však nijak neotravují při hraní. Uvidíme, co si na nás ještě vývojáři z Fingersoftu přichystají.

Hill Climb Racing
Hill Climb Racing

Tato zprávička byla zaslána čtenářem portálu SvetAndroida.cz (David Kohout) pomocí formuláře Napište vlastní zprávičku o Androidu. Děkujeme!

(Zpracoval: Jan Dolejš)

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (20)