Herní tablet Nvidia JXD S192: Tegra K1 a 10 000mAh baterie pro pořádné hraní

01-01-20-752×490

Nový herní tablet od Nvidia momentálně zahajuje předprodej ve Velké Británii. Nvidia jej vytvořila po zakoupení práv od JXD Singularity 192, vložila do něj vlastní procesor a přidala další vylepšení. Na rovinu musíme uznat, že Nvidia přišla s něčím novým a rozhodně by si mohl výsledný produkt najít mnoho příznivců. Mobilní hraní hodně lidí zavrhuje, ale jiní na něj nedají dopustit.

Herní tablet Nvidia JXD S192: Starý Android, všechny hry a dlouhá výdrž

Na sedmi palcích doplněných o všemožná ovládací tlačítka z herních ovladačů můžete spustit hry z herních platforem, jako je PS1, MAME, Dreamcast, N64, NeoGeo, Atari, NES, SNES, Gameboy, Gameboy Colour, Gameboy Advance, SEGA Master System, SEGA Mega Drive, CPS1, CPS2, Amiga, Commodore 64, ZX Spectrum a další. Pokud by vám ani to nestačilo, jsou zde i tituly z obchodu Google Play. Tvar zařízení je uzpůsobený pro dlouhé hraní, ne na pohodlné prohlížení webu. Díky neplacatému tvaru se do tabletu podařilo usadit 10 000mAh baterii, která zajistí solidní výdrž i na celodenní pařbu, slovy prodejce na 7 hodin hraní, nebo 86 hodin poslechu hudby. Plynulé hraní bude zajišťovat procesor Nvidia Tegra K1, grafiku 192jádrový Kepler a multitasking 2 GB RAM. Sedmipalcový displej nabídne rozlišení 1920×1200 pixelů, což zajistí jemnost 324 ppi. Prostředí bude překvapivě fungovat na systému Android 4.2.

Specifikace nejsou tak důležité

Zařízení obsahuje i obvyklé součástky, jako Wi-Fi, 13Mpx fotoaparát, stereo reproduktory nebo 32GB vnitřní paměť, ale tyto hodnoty nejsou u herního tabletu na prvním místě. Kompletní specifikace najdete na stránkách prodejce, který za £220 (7 700 Kč) herní tablet prodává. K zákazníkům by se měl dostat nejdříve 6. května.

Jak na vás takový herní stroj působí?

Zdroje: Androidcommunity.com, Funstockretro.co.uk.

Jaromír Šolc
O Autorovi - Jaromír Šolc

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (12)