Google Spaces: Zbrusu nová (a další) aplikace na zprávy?

google spaces aplikace

Zdá se vám, že je možností a prostoru pro komunikaci s přáteli či rodinou dostatek? Sám Google přispěl do komunikační revoluce už přežitým Google Talkem, který nahradily oblíbené Google Hangouts – kromě toho si můžete přes Google schránku posílat e-maily, a i YouTube údajně testuje svůj vlastní zprávový systém… Podle Googlu to však rozhodně nestačí a do kolekce aplikací si přidal novinku Google Spaces, která usnadní za pomocí integrace různých služeb komunikaci malým skupinám.

Další aplikace na zprávy? Google Spaces vypadají slibně

Myšlenkou za zbrusou novou Google aplikací Spaces stojí jediné – zjednodušit komunikaci malým skupinám kamarádů nebo příbuzných pomocí vytvoření jakéhosi balíčku známých Google služeb. Aplikace se na první pohled tváří jako kombinace mezi Google Plus a Hangoutem – ve Spaces založíte skupinu, jednoduše pozvete vybrané lidi a můžete vesele sdílet jakýkoliv obsah.

Aplikace má v sobě integrovaný prohlížeč Chrome, YouTube, Fotky a další služby, ze kterých můžete sdílet obsah pro specifické skupiny – ať už se jedná o blízké příbuzné, nadšence do sci-fi nebo spolucvičící fitness nadšence. Obsah lze zpětně vyhledávat pomocí klíčových slov a členové mohou příspěvky libovolně komentovat.

Spaces – Sdílení ve skupinách
Spaces – Sdílení ve skupinách

Vyzkoušíte Google Spaces nebo vám podobná aplikace v záplavě stávajících messengerů přijde zbytečná?

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (8)