TOPlist

Google Překladač obdržel nový design: Vylepšil používání aplikace

Překladač Google novy design

Poslední aktualizace pro aplikaci Google Překladač přinesla změnu designu. Ta na první pohled není moc viditelná, nicméně hlavní účel byl urychlit použitelnost aplikace. Aktualizace se uvolňuje na straně serveru, takže se k ní například přes Google Play nedostanete.

Nový design pro Google Překladač urychlí používání

První věc, které si všimnete, jsou změněné ikony na hlavní stránce. Pod oknem určeným k překladu se nyní objevují rovnou čtyři ikony. Rychle se přes ně dá dostat k překladu přes fotoaparát, psaný text, hlas a také se dá zapnout režim pro konverzaci.

Další novinka se týká textu, kdy se u různých navrhovaných slov nově zobrazí i rovnou jejich překlad. Změny se dočkal také překlad pomocí hlasu, kdy byla obrazovka zjednodušena a ukazuje malé vyskakovací okno, které říká, kdy máte mluvit. Režim konverzace má nyní speciální ikonu, které otevírá známé rozhraní pro překlad.

A i když dnes vyšla po zhruba měsíci nová aktualizace pro Překladač Google, tak se tyto novinky uvolňují na straně serveru. Na redakčním telefonu máme stále verzi z února, ale už s novým designem.

Google Translate
Google Translate

Jak se vám líbí novinky v Google Překladači?

Zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)