TOPlist

Hlídač slev z Google Play nově i na Svět Androida

google play sleva

I drahé aplikace jsou občas levné. Jak to ale zařídit, aby vám žádná sleva neutekla? Od toho jsme tu my a náš hlídač slev z Google Play. Aktuálně spouštíme novou službu, která pro vás monitoruje probíhající slevy z Google Play a umožňuje vám aplikace či hry snadno nakoupit za výhodnější cenu.

Android RoadShow

Co hlídač slev umí?

Primární funkcí je upozornit naše čtenáře včas na výhodný nákup v Google Play. Na stránce Google Play slevy najdete vždy aktuální slevy. Kromě názvu softwaru se dozvíte o jaký žánr hry popřípadě aplikace se jedná. Dále uvádíme cenu před a po slevě a kolik procent z původní částky můžete ušetřit.

Hlídač slev z Google Play

Vzhledem k tomu, že se jedná o novinku, jsme otevřeni všem postřehům a připomínkám, jak náš hlídač slev vylepšit. V příštích verzích jistě přidáme možnosti filtrovat obsah podle žánru, výše slevy atd. Aktuálně hlídáme necelých 2 000 TOP Android aplikací a další budeme postupně přidávat. Pokud najdete zajímavou aplikaci, která je ve slevě a v našem seznamu není, neváhejte nám napsat na sleva@svetandroida.cz. Celý plug-in jsme si vyvíjeli sami, což nám umožňuje jej pružně přizpůsobovat českému trhu a potřebám čtenářů Svět Androida. Do budoucna plánujeme přidat hlídač slev i u filmů, knih a kdo ví čeho ještě :).

Hlídač slev z Google Play 1

Beta exkluzivně pro prémium uživatele

Býti premium uživatelem se skutečně vyplatí. Nová funkce hlídání Google Play slev bude po určitou dobu dostupná pouze pro naše nejvěrnější. Cílem je dát prémium uživatelům možnost podílet se na celém vývoji a podílet se na nových funkcích. V neposlední řadě taky poděkovat za přízeň a podporu. Ve chvíli, kdy ukončíme beta fázi, budou moct hlídač slev využívat všichni naši čtenáři. Pokud byste se chtěli stát prémium uživatelem, můžete tak učinit zde.

svet-androida-premium-android-gold

Co je ve slevě?

Závěrem se podívejte na malou ukázku, že nám to skutečně funguje :)

Hlídač slev z Google Play 2

Paper Camera
Paper Camera

SoundHound ∞ - Music Discovery
SoundHound ∞ - Music Discovery

MAPS.ME: Offline maps GPS Nav
MAPS.ME: Offline maps GPS Nav

Doufáme, že si novou funkci našeho webu oblíbíte a přinese vám mnoho užitku!

O chytrých aplikacích se dozvíte také na akci Android RoadShow. Neváhejte a registrujte se!

registraceHome

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (27)