Sleva na zajímavé hry v Google Play: GTA, Minecraft, KOTOR a další za pár korun

Sleva na Google Play

V posledních dnech se na Google Play sešla jedna zajímavá sleva za druhou. Stačí pár korun a můžete koupit takové pecky jako GTA: San Andreas, Terraria, Star Wars: KOTOR, nebo Minecraft: Pocket Edition.

Sleva rovnou na tři díly GTA

Jako první zde máme hry od Rockstar Games, a to Grand Theft Auto III za 59,99 Kč, Grand Theft Auto: San Andreas za 79,99 Kč. K těmto hrám asi není potřeba další komentář, kdo by neznal dnes už klasické hry. Obě jsou remasterované pro vylepšený audiovizuální zážitek.

GTA Chinatown Wars 1

Třetí hrou je pak Grand Theft Auto: Chinatown Wars, která původně vyšla na přenosnou herní konzoli Nintendo DS. Díky tomu je mnohem více uzpůsobená na hraní na dotykovém displeji, kromě toho byla taktéž vylepšena grafika. V Google Play nyní vyjde na 59,99 Kč.

GTA: Chinatown Wars
GTA: Chinatown Wars

Preferujete spíše stavění než akci?

Tak to je pro vás ideální Terraria, přesně taková, jakou ji můžete znát z PC a konzolí, a to včetně multiplayeru, i když jen pro čtyři hráče zároveň. Jedná se o typického zástupce Sand Box her, to znamená, že si tam můžete dělat téměř cokoliv. Za 59,99 Kč dostanete velké množství zábavy na cesty.

minecraft story mode trailer

Pokud ale chcete zažít více příběhu, než stavění a volnosti, tak je také ve slevě první díl Minecraft: Story Mode, ten vás vyjde rovněž na 59,99 Kč. Jedná se o příběhovou adventuru od Telltale přesně tak, jak to můžeme znát z dřívějších The Walking Dead, Game of Thrones apod.

Minecraft: Story Mode
Minecraft: Story Mode

Dostalo se také na klasiky

Tou první Star Wars: KOTOR, který je mnohými považován za tu nejlepší hru ze Star Wars univerza. Jedná se o kompletní zážitek, jak si můžete pamatovat z PC. Za 119,99 Kč se budete moc připojit k temné straně síly, nebo naopak chránit Republiku jako rytíř Jedi.

star wars knights of the old republic 2
Star Wars™: KOTOR
Star Wars™: KOTOR

Ještě o větší klasice se dá hovořit o prvním Raymanovi z roku 1995, který se minulý rok při dvacátém výročí poprvé dostal na mobilní zařízení. Již před dvaceti lety byla hra považována za jednu z nejlepších plošinovek, a na telefonu ze svého kouzla rozhodně nic neztratila. Rayman Classic vyjde celkem na 27,99 Kč.

Která z těchto her je váš favorit?

zdroj: play.google.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)