TOPlist

Google Play obchod testuje nové zobrazování velikosti souborů

Google Play obchod

Pokud máte problémy s místem ve vašem telefonu, tak Google Play obchod není příliš uživatelsky přívětivý. Ke zjištění velikosti souboru, je potřeba kliknout na aplikaci a následně se dostat k dalším informacím. V nové verzi Google Play by to ale mohla být minulost.

Google Play obchod testuje zajímavé novinky

Novinka se objevila několika uživatelům včera večer. Jelikož se ale jedná o změnu na straně Google serverů, nedá se bohužel žádnou aktualizací popohnat a vyzkoušet na vlastní oči. Uživatelé, na které se dostalo, hlásí, že se jím téměř na každé obrazovce v Google Play, jako třeba “moje aplikace” nebo v “nejprodávanějších”, zobrazuje i velikost souboru v pravém dolním rohu. Zatím není jasné, jestli se nová funkce dostane mezi lidi ve velkém, nebo se ji Google zbaví po testování.

google-play-velikost-souboru

Jedna z dalších novinek, která se chystá do Google Play, je i rozdělení žebříčku nejoblíbenějších aplikací. V blízké budoucnosti by mohly mít jak hry, tak i aplikace vlastní žebříček. Samozřejmě se nejedná o žádnou revoluci, ale i takovéto malé změny jsou rozhodně vítané.

Jak to máte vy s volným místem? Vadí vám zdlouhavé zjišťování velikosti aplikací?

zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (5)